Demerara suhkur

Meie Demerara suhkur on kõrgeima kvaliteediga suhkruroost valmistatud kuldne ja aromaatne kuiv toorsuhkur. Toode kannab rahvusvahelist Fairtrade'i (Õiglase Kaubanduse) märki. Õiglane Kaubandus on kaubandus, mis taotleb suurema võrdsuse saavutamist rahvusvahelises kaubanduses, et pakkuda paremaid kaubandustingimusi eelkõige arengumaade väiketootjatele ja kaitsta nende õigusi. Õiglane Kaubandus tähendab, et tootjale ei kompenseerita mitte ainult majanduskulusid (mis on omane tavakaubandusele), vaid tootja tagab ka kauba keskkonnahoidliku tootmise, sotsiaalse õigluse ja soolise võrdsuse, mis kõik kajastuvad kauba lõpphinnas.
 

1 pakendi netokaal: 500g

Koostis: suhkur

100 g toodet sisaldab

Energiat 1680 kJ/400 kcal
Rasva 0 g
- millest küllastunud rasvhappeid 0 g
Süsivesikuid 99 g
- millest suhkruid 99 g
Valke 0 g
Soola 0 g


Mõõdud ja kaalud:
1 dl = umbes 90 g
1 spl = 15 g
1 tl = 5 g

Hüva nõu
- Iiri kohvi valmistamisel proovi pruuni fariinsuhkru asemel kasutada nt. Demerarat.
- Salatikastme võite väheste vahenditega ise valmistada. Segage omavahel sidrunimahl, oliiviõli, Demerara ja natuke purustatud küüslauku. Maitse varieerimiseks võib lisada teisi maitseaineid, näiteks värsket maitserohelist, karrit, kaneeli, tšillit või riivitud ingverit.

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.