Viigimarjamoos

1 väike purk

30 minutit

Hinne (0 tk)

Koostisosad

200 g kuivatatud viigimarju
100 ml vett
90 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
90 g Dansukkeri moosisuhkrut

Juhised

Leotage kuivatatud viigimarju vees u. 10 minutit. Eemaldage marjadelt hõõrudes koor ning lõigake marjad väiksemateks tükkideks.

Valage viigimarjad kastrulisse ning lisage vesi ja suhkrud.

Kuumutage keemiseni ja keetke u. 5 minutit. Eemaldage vaht ja püreerige moos saumikseriga.

Valage sooja puhtasse purki, sulgege purk ja säilitage jahedas, valguse eest varjatult.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.