Vaniljekook

8 tükki

Hinne (63 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

3 muna
3 dl Dansukkeri kristallsuhkrut
3 dl nisujahu
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
1 dl keevat vett

Täidis
125 g võid
1 dl piima
3 tl Dansukkeri vanillisuhkrut

Kaunistamiseks
1 dl jämedalt hakitud pähkleid
1/2 dl jämedalt hakitud piimashokolaadi

Juhised

Määrige ümmargune koogivorm võiga ja puistake riivsaiaga üle. Eelsoojendage ahi 200°C-ni.

Hõõruge munad suhkruga vahule. Segage jahu vanillisuhkru ja küpsetuspulbriga ning lisage munavahule. Lisage vesi.

Valage taigen vormi ja puistake peale hakitud pähklid. Küpsetage ahju keskmises osas ca 40 minutit. Puistake hakitud šokolaad kuumale valmis koogile. Laske koogil ahjurestil jahtuda.

Segage keedunõus kokku või ja piim ning laske 3 minutit mullitades keeda. Lisage vanillisuhkur.

Lõigake kook kaheks kihiks ja immutage piimaseguga võrdselt mõlemat kihti. Asetage kihid üksteise peale tagasi.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Piparkoogirullbiskviit karamellitäidise ja pohlaglasuuriga

Pühadehõngulised küpsetised

Jõuludeks küpsetamine on alati eriline kogemus. See on nagu kindel varjupaik, siin peetakse alati traditsioonidest kinni.

Piparkoogid

Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.

Jõulumaiustused

Jõulumaiustused

Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.

Jõulujoogid

Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.

Browniesegu purgis

Kõige maitsvam jõulupakk

Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?

Armastusega valmistatud jõuluküpsetised

Armastusega valmistatud jõuluküpsetised

Leia retsepte ja inspiratsiooni ainulaadsete jõulusüdamete jaoks kõigile, kellest hoolid.