Koostisosad
6 muna
4 dl Dansukkeri ökosuhkrut
200 g peenestatud sarapuupähkleid
1/2 dl nisujahu
1 1/2 tl küpsetuspulbrit
1 spl Dansukkeri vanillisuhkrut
Kaunistamiseks
1 kott (100 g) Daim-šokolaadikomme
3 dl vahukoort
2 spl Dansukkeri tuhksuhkrut
250 g (1/2 l) värskeid vaarikaid
Juhised
Katke ahjupann (25 x 35 cm) küpsetuspaberiga. Määrige paber võiga. Vahustage munad suhkruga heledaks ja õhuliseks massiks. Segage omavahel pähklid, nisujahu, küpsetuspulber ja vanillisuhkur ning lisage munavahule. Valage taigen ahjupannile ja küpsetage ahju keskosas 175°C juures u 30 minutit. Kallutage kook suhkruga kaetud küpsetuspaberile. Eemaldage paber, millel kook küpses. Puistake kook üle Daim-kommidega. Laske jahtuda. Lõigake ruutudeks. Vahustage koor ja tuhksuhkur tugevaks vahuks. Pritsige vahtu ruutudele. Kaunistage vaarikatega. Enne kaunistamist võiks kooki külmas hoida. Kui tervet kooki korraga ära ei sööda, võiks kaunistada ainult kohe nautimisele mineva koogi osa.
Vaarikad võib asendada muude marjade või puuviljadega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.