Vaarikajäätised

Magusad väikesed maiustused vanillijäätise ja vaarikalimonaadiga, mis sobivad suurepäraselt kokku. Selle suve suur lemmik.

10-12 tükki

PT55M

1 tund + 3-4 tundi sügavkülmas

Hinne (16 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Vaarikalimonaad
300 ml vett
500 g vaarikaid
250 g Dansukkeri kristallsuhkrut
15 ml sidrunimahla

Vanillijäätis
1 muna
70 g Dansukkeri heledat siirupit
3 g Dansukkeri vanillisuhkrut
150 ml vahukoor

Juhised

Alusta vaarikalimonaadi valmistamisest. Keeda vesi ja lisa vaarikad. Kata kaanega ja lase umbes 10 minutit podiseda. Suru marjad puruks. Kurna vedelik ja vala puhtasse kastrulisse. Lisa suhkur ja sidrunimahl. Keeda paar minutit, kuni suhkur lahustub.

Vala steriliseeritud pudelisse ja pane külmkappi.

Valmista jäätis. Vahusta munakollane, siirup ja vanillisuhkur ühes kausis ning munavalge teises kausis, kuni moodustuvad tugevad tipud.

Kolmandas kausis vahusta koor, kuni see on tugev ja sega see munakollase ja suhkru seguga. Lõpuks lisa ettevaatlikult segades munavalged.

Jaota jäätisesegu 10-12 väikese ühekordse plastnõu või silikoonvormi vahel. Nõude arv sõltub nende suurusest. Pane igasse nõusse jäätisepulk. Pane sügavkülma umbes 1 tunniks.

Sega limonaad vastavalt retseptile. Sega 100 ml kontsentraati ja 100 ml vett ning vala väike kogus limonaadi 10-12 suuremasse plastnõusse või silikoonvormi. Pane sügavkülma 15 minutiks.

Võta jäätis sügavkülmast välja ja pigista nõust välja. Vajuta jäätised limonaadiga vormidesse. Pane vaarikajäätised sügavkülma umbes 20 minutiks, kuni jäätis on limonaadis tahenenud.

Võta vormid välja ja vala peale veel kiht vaarikalimonaadi, kuni jäätis on täielikult kaetud. Pane sügavkülma vähemalt 2 tunniks. Võta vaarikajäätised sügavkülmast välja ja eemalda vormid. Naudi.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.