Koostisosad
Vaarikalimonaad
300 ml vett
500 g vaarikaid
250 g Dansukkeri kristallsuhkrut
15 ml sidrunimahla
Vanillijäätis
1 muna
70 g Dansukkeri heledat siirupit
3 g Dansukkeri vanillisuhkrut
150 ml vahukoor
Juhised
Alusta vaarikalimonaadi valmistamisest. Keeda vesi ja lisa vaarikad. Kata kaanega ja lase umbes 10 minutit podiseda. Suru marjad puruks. Kurna vedelik ja vala puhtasse kastrulisse. Lisa suhkur ja sidrunimahl. Keeda paar minutit, kuni suhkur lahustub.
Vala steriliseeritud pudelisse ja pane külmkappi.
Valmista jäätis. Vahusta munakollane, siirup ja vanillisuhkur ühes kausis ning munavalge teises kausis, kuni moodustuvad tugevad tipud.
Kolmandas kausis vahusta koor, kuni see on tugev ja sega see munakollase ja suhkru seguga. Lõpuks lisa ettevaatlikult segades munavalged.
Jaota jäätisesegu 10-12 väikese ühekordse plastnõu või silikoonvormi vahel. Nõude arv sõltub nende suurusest. Pane igasse nõusse jäätisepulk. Pane sügavkülma umbes 1 tunniks.
Sega limonaad vastavalt retseptile. Sega 100 ml kontsentraati ja 100 ml vett ning vala väike kogus limonaadi 10-12 suuremasse plastnõusse või silikoonvormi. Pane sügavkülma 15 minutiks.
Võta jäätis sügavkülmast välja ja pigista nõust välja. Vajuta jäätised limonaadiga vormidesse. Pane vaarikajäätised sügavkülma umbes 20 minutiks, kuni jäätis on limonaadis tahenenud.
Võta vormid välja ja vala peale veel kiht vaarikalimonaadi, kuni jäätis on täielikult kaetud. Pane sügavkülma vähemalt 2 tunniks. Võta vaarikajäätised sügavkülmast välja ja eemalda vormid. Naudi.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.