Koostisosad
150 g Dansukkeri kristallsuhkrut
3/4 dl Dansukkeri heledat või tumedat siirupit
150 g võid
2 väiksemat muna
1/2 spl riivitud apelsinikoort
1/2 spl ingverit
1/2 spl nelki
1/2 spl söögisoodat
400 g nisujahu
Vaap
Koostisained
2 klaasitäit Dansukkeri maasikamaitselist tuhksuhkrut
1 munavalge
2 tilka kanget äädikat
Juhised
Keetke siirupit koos kristallsuhkruga nõrgal tulel. Lisage või ja laske sulada. Asetage segu jahtuma.
Segage omavahel munad, maitseained, söögisooda ja suurem osa jahust, lisage jahtunud siirup ning vormige taigen. Puistake taigen jahuga üle ja jätke jahedasse üleöö maitsetuma.
Rullige taigen umbes 2 mm paksuseks. Lõigake välja sobiva suuruse ja kujuga piparkoogid ja laduge need küpsetuspaberiga kaetud määritud ahjuplaadile. Kui soovite piparkooke kuuseehetena kasutada tehke piparkoogile riputuspaela tarvis auk. Küpsetage 175 kraadi juures 8-10 minutit. Laske jahtuda.
Vaap
Segage tuhksuhkur, munavalge ja äädikas tihedaks ühtlaseks massiks, tõstke segu tugevasse kilekotti või tordipritsi ja kaunistage piparkoogid.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.