Koostisosad
500 g kirsstomateid
2 väikest punast sibulat
1-2 väikest punast tšillipipart
2 apelsini
75 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
100 ml äädikat
Õli
Juhised
Loputage ja poolitage tomatid. Koorige ja hakkige sibul. Hakkige tšilli hästi peeneks.
Peske apelsinid, riivige koor ja pressige mahl kaussi.
Pruunistage sibul, tšilli ja apelsini riivitud koor pannil õlis. Lisage ülejäänud koostisained ja keetke 30-40 minutit.
Tõstke pann tulelt. Valage tšatni soojadesse puhastesse purkidesse, sulgege purgid õhukindlalt ning säilitage külmikus.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad
Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.