Tikrimoos

Tikrimarmelaadi keetmine on suurepärane viis suvise karusmarja saagi kasutamiseks. Kasutage tikrimarmelaadi nii võileival kui ka tordil või pirukal.

2 purki.

30 minutit

Hinne (101 tk)

Koostisosad

500 g puhastatud tikreid
500 g Dansukkeri moosisuhkrut
1 pulk kaneelikoort

Juhised

Keetke tikreid u. 3 min. Suristage kergelt keedetud tikrid saumikseriga väiksemateks tükkideks. Lisage suhkur ja kaneel, keetke veel 10 minutit.

Eemaldage vaht ja valage moos puhastesse soojadesse purkidesse. Sulgege purgid õhukindlalt ja säilitage jahedas.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.