Sukaad
Suhkrustatud puuviljakoored võivad olla parim maius, kuid see on ka hea viis ülejäävate puuviljade kasutamiseks. Säilitage erinevate ökoloogiliselt puhaste tsitrusviljade koored ja kasutage neid magusate maiuspalade valmistamiseks. Varieerige suhkrustatud puuviljakoori vastavalt oma soovile ja maitsele.
Koostisosad
2-3 puhta koorega meelepärast tsitrusvilja (võivad erinevad olla)
Suhkrusiirup
85 g Dansukkeri kristallsuhkrut
150 ml vett
70 g Dansukkeri heledat siirupit
Katteks
Dansukkeri kristallsuhkrut
Juhised
Peske tsitrused leiges vees hoolikalt puhtaks. Koorige puuviljadelt pikkade õhukeste ribadena värviline osa koorest (valge osa on mõru maitsega). Lõigake ribad peenikesteks ribadeks.
Täitke kastrul veega, lisage kooreribad ja kuumutage keemiseni. Keetke umbes 5 minutit ning kurnake siis koored. Korrake protsessi veel üks kord.
Kuumutage suhkur, vesi ja siirup paksupõhjalises keedunõus keemiseni. Lisage kooreribad ja kuumutage madalal kuumusel u 15 minutit või kuni segu pakseneb.
Tõstke keedunõu pliidilt ja laske jahtuda. Tõstke kooreribad siirupist välja ja veeretage neid suhkrus.
Nõuanne
Kasutage sukaadist üle jäänud siirupit kokteilide valmistamisel või magustoitudele niristamiseks.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.