Suhkrumandlid

Hinne (0 tk)

Koostisosad

250 g kooritud mandleid
250 g Dansukkeri kristallsuhkrut
0,75 ml vett

Juhised

Valage kõik koostisained paksupõhjalisse keedunõusse, segage läbi ja kuumutage kahvliga segades  kuni vesi keema ja segu mullitama hakkab.
Alandage kuumust ja jätkake kuumutamist kuni vesi aurustub ja suhkur uuesti kristalliseerub.
Suhkur peaks natuke ka sulama, kuid ainult nii palju, et mandlite ümber moodustub suhkrune koorik.
Valage mandlid küpsetuspaberile jahtuma, eraldades  mandlid üksteisest kahvli abil.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.