Sõõrikud

Hõrgud sõõrikud, mis maitsevad kõige paremini otse pannilt!

u. 30 tk

PT10M
Hinne (18 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

100 g võid
300 g nisujahu
4 spl Dansukkeri kristallsuhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
1 tl purustatud kardemoni
5 tl küpsetuspulbrit
300 ml piima
3 munakollast
1/2 sidruni riivitud koor
3 munavalget
Sulatatud võid sõõrikupanni määrimiseks, tuhksuhkrut peale puistamiseks ja maitsvat moosi dippimiseks.

Juhised

Sulatage või ja laske veidi jahtuda.
Segage omavahel kõik kuivad koostisained. Lisage piim, munakollased, sulavõi ja riivitud sidrunikoor.
Vahustage munavalged ja segage õrnalt taignasse.
Kuumutage sõõrikupann ja määrige natukese sulavõiga.
Valage pannile nii palju tainast, et see peaaegu täidab panni sõõrikulohu. Küpsetage mõlemalt poolt kuldseks.
Laduge valmis sõõrikud tuhksuhkruga üle puistatud vaagnale.
Kui kõik sõõrikud on valmis, puistake kuhi tuhksuhkruga üle. Maitsevad veelgi paremini moosi sisse dipituna!

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Marineeritud kurgid

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Tehke suvist mahla

Tehke suvist mahla

Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte. 

Mustikamoos

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjavormid

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.