Koostisosad
Karamellitäidis
150 ml vahukoort
45 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
70 g Dansukkeri heledat siirupit
Pralinee kate
150 g tumedat šokolaadi
Maitsestamise variandid
• 50 g paprikapulbrit
• 1 1/4 tl piparmünti
• 1 g safranit
• 2 tl jahvatatud kaneeli
• 2 tl jahvatatud kardemoni
Juhised
Segage paksupõhjalises kastrulis suhkur, siirup ja koor ning kuumutage keemiseni. Alandage kuumust ja keetke kuni moodustub paks karamell (umbes 10 minutit). Jätke jahtuma.
Hakkige šokolaad ja sulatage veevannil. Pintseldage pralineevormide sisemus vedela šokolaadiga üle ja asetage vormid külma. Korrake protseduuri veel üks kord ja laske vormidel külmas korralikult taheneda.
Valige meelepärane maitselisand, safrani puhul purustage safran enne lisamist uhmris peenikeseks puruks (purustamisel on abiks kui lisate 1 tl suhkrut).
Lisage maitseaine karamellile ja täitke pralineevormid 2/3 ulatuses täidisega. Katke täidis šokolaadikihiga (nii täidise lisamisel kui šokolaadist „kaane“ valamisel on abiks näiteks kreemiprits).
Asetage külmkappi tahenema. Valmis pralineed võib vormidest välja võtta kui šokolaad on tahenenud.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.