Šokolaadipallimakroonid

Klassikalised makroonid šokolaadilisandiga. Need šokolaadipallimakroonid kaovad laualt hetkega. Kaunista šokolaadi ja kookoshelvestega.

u 30-32

1,5 tundi

Hinne (0 tk)

Koostisosad

Põhi
250 g mandlimassi
150 ml Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
1 munavalge

Šokolaadipallivõikreem
150 g toasooja võid
110 g Dansukkeri tuhksuhkrut
25 g kakaopulbrit
1 munakollane
50 g kaerahelbeid, purustatud
20 g kookoshelbeid
15 ml kohvi, külma

Kaunistamiseks
250 g tumedat šokolaadi
kookoshelbeid

Juhised

Sea ahju temperatuur 175°C-le, pöördõhurežiimil.

Riivi mandlimass. Lisa suhkur ja munavalge ning sega ühtlaseks. Tõsta segu lusikaga väikeste ümmarguste kuhjadena küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaatidele. Küpseta ahju alumises osas u 12-14 minutit. Lase täielikult jahtuda.

Valmista kreem. Klopi või pehmeks ning lisa tuhksuhkur, kakaopulber ja munakollane. Purusta kaerahelbed kergelt blenderis. Lisa kaerahelbepuru, kookoshelbed ja kohv segule. Klopi kohevaks võikreemiks.

Määri võikreem makroonidele. Pane makroonid 15 minutiks külmikusse.

Valmista kate. Tükelda šokolaad ja sulata veevanni kohal. Võta makroonid külmikust ja kasta võikreemine pool šokolaadi sisse. Puista kookoshelvestega üle ja aseta restile tahenema.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.