Koostisosad
Põhi
250 g mandlimassi
110 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
1 munavalge
Šokolaadi-võikreem
75 g šokolaadi
150 g võid
90 g Dansukkeri tuhksuhkrut
1 munakollane
Kaunistamiseks
250 g tumedat šokolaadi
Juhised
Sea ahju temperatuur 175 °C-le, pöördõhurežiimil.
Riivi mandlimass. Lisa suhkur ja munavalge ning sega. Tõsta segu lusikaga väikeste ümmarguste kuhjadena küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaatidele. Küpseta ahju alumises osas 12-14 minutit. Lase täielikult jahtuda.
Tükelda šokolaad võikreemi jaoks ja sulata veevanni kohal. Lase veidi jahtuda. Klopi või kohevaks ning lisa tuhksuhkur ja munakollane. Lisa sulatatud šokolaad ja klopi segu ühtlaseks kohevaks võikreemiks.
Määri või pritsi võikreem makroonidele. Pane šokolaadimakroonid 15 minutiks sügavkülma.
Valmista kate. Tükelda šokolaad ja sulata vesivanni kohal. Võta makroonid sügavkülmast ja kasta võikreemine pool šokolaadi sisse. Pane restile tarduma.
Näpunäide! Soovid lisada oma makroonidele hooajalisi maitseid?
Lisa makroonipõhjadele näputäis kaneeli ja šokolaadi-võikreemile näputäis piparkoogimaitseainet.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.