Šokolaadiküpsised

Umbes 30 tükki

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

400 g mandlimassi
2 dl Dansukkeri kristallsuhkrut
3 munavalget

Täidis
300 g võid 
2 1/2 dl Dansukkeri šokolaadimaitselist tuhksuhkrut
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
3 munakollast

Maitsestamine
3 spl lahustuvat kohvi + 1 1/2 spl kuuma vett või
1-2 spl konjakit, punši või rummi või
1 apelsini riivitud koor

Kaunistamiseks
200 g tumedat šokolaadi
25 g kookosrasva

Juhised

Riivige mandlimass. Lisage suhkur ja munavalged. Vormige tainast pallikesed ja laduge küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vajutage küpsised lamedaks. Laske 30 minutit toatemperatuuril seista. Küpsetage ahju keskmises osas 175° juures umbes 15 minutit. Laske plaadil jahtuda.

Kloppige rasvaine, tuhk- ja vaniljesuhkur pehmeks vahuks. Lisage ükshaaval munakollased. Maitsestage. Määrige või pritsige täidis küpsistele. Asetage 15 minutiks külmikusse. Sulatage šokolaad ja kookosrasv veevannil. Kastke küpsiste täidisega pool vedelasse šokolaadi. Asetage restile tahenema.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Vanilliruudud sõstardega

Küpsetamine suvemarjadega

Küpsetage suvemarjadega ja pakkuge peol midagi kodus valmistatut! Värskete hapukate marjadega täidetud pirukas või kook on ideaalne pärastlõunase kohvi juurde. Kasutage suviseid marju ja tähistage puhkust!

Tehke suvist mahla

Tehke suvist mahla

Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte. 

Mustikamoos

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Laimikook vaarikakeerudega

Taevalik vaarikas

Meie taevalikud vaarikad oma magusa maitsega on ideaalsed küpsetistesse ja magustoitudesse ning need on meie jaoks sama iseenesest mõistetavad kui maasikad. Vaarikaid leiab nii aiast kui metsikult kasvamas. Kasutage vaarikaid kõigeks alates kodustest pirukatest kuni vaarikavõideni.

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.