Šokolaadikrõpsud

Vastupandamatu krõbe maius šokolaadi, siirupi, maisihelveste ja kookospähkliga. Need lihtsad krõmpsuvaid jõulumaiuseid valmivad väikestes kommivormides.

umbes 30

umbes 30 minutit

Hinne (0 tk)

Koostisosad

125 g tumedat šokolaadi
50 g võid
60 g Dansukkeri heledat siirupit
65 g maisihelbeid
25 g kookoshelbeid
1 näputäis soola

Aksessuaarid
paberist iirisevormid

Juhised

Tükelda šokolaad ja sulata kastrulis madalal kuumusel koos või ja siirupiga.

Sega hulka maisihelbed, kookoshelbed ja sool. Tõsta segu teelusika abil iirisevormidesse. Jahuta külmkapis ning säilita seal kuni serveerimiseni.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.