Koostisosad
Batoonid
60 g kooritud mandleid
60 g kooritud sarapuupähkleid
180 g kooritud maapähkleid
25 g võid
210 g Dansukkeri heledat siirupit
50 g seesamiseemneid
35 g kookoshelbeid
Šokolaadikate
200 g šokolaadi
50 g võid
Kaunistamiseks
Hakitud pähkleid
Juhised
Eelsoojendage ahi kuni 150°C-ni.
Purustage pähklid ja mandlid jämedaks puruks, sulatage või ja lisage pähklitele.
Lisage ülejäänud koostisained ja segage paksuks massiks.
Määrige mass kergelt õlitatud küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile (24x30 cm).
Küpsetage ahju keskmisel siinil 20-25 minutes. Laske jahtuda.
Sulatage šokolaad koos võiga veevannil.
Määrige šokolaad jahtunud pähklimassile ja puistake üle pähklipuruga. Asetage paariks tunniks külmikusse. Lõigake tahenenud mass meelepärase suurusega batoonideks.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.
Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.