Koostisosad
Batoonid
60 g kooritud mandleid
60 g kooritud sarapuupähkleid
180 g kooritud maapähkleid
25 g võid
210 g Dansukkeri heledat siirupit
50 g seesamiseemneid
35 g kookoshelbeid
Šokolaadikate
200 g šokolaadi
50 g võid
Kaunistamiseks
Hakitud pähkleid
Juhised
Eelsoojendage ahi kuni 150°C-ni.
Purustage pähklid ja mandlid jämedaks puruks, sulatage või ja lisage pähklitele.
Lisage ülejäänud koostisained ja segage paksuks massiks.
Määrige mass kergelt õlitatud küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile (24x30 cm).
Küpsetage ahju keskmisel siinil 20-25 minutes. Laske jahtuda.
Sulatage šokolaad koos võiga veevannil.
Määrige šokolaad jahtunud pähklimassile ja puistake üle pähklipuruga. Asetage paariks tunniks külmikusse. Lõigake tahenenud mass meelepärase suurusega batoonideks.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Isevalmistatud jäätis
Valmistage suvel endale ise jäätist! Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Suvine hommikusöök
Oleme siia kogunud oma lemmikud teie parima ja stressivaba suvise hommikusöögi jaoks. Millega soovite päeva alustada?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Värskendavad suvejoogid
Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.

Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge.