Šokolaadikattega pähklibatoonid

u.20-25 tk

50 minutit

Hinne (10 tk)

Koostisosad

Batoonid
60 g kooritud mandleid
60 g kooritud sarapuupähkleid
180 g kooritud maapähkleid
25 g võid
210 g Dansukkeri heledat siirupit
50 g seesamiseemneid
35 g kookoshelbeid

Šokolaadikate
200 g šokolaadi
50 g võid

Kaunistamiseks
Hakitud pähkleid

Juhised

Eelsoojendage ahi kuni 150°C-ni.

Purustage pähklid ja mandlid jämedaks puruks, sulatage või ja lisage pähklitele.

Lisage ülejäänud koostisained ja segage paksuks massiks.

Määrige mass kergelt õlitatud küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile (24x30 cm).

Küpsetage ahju keskmisel siinil 20-25 minutes. Laske jahtuda.

Sulatage šokolaad koos võiga veevannil.

Määrige šokolaad jahtunud pähklimassile ja puistake üle pähklipuruga. Asetage paariks tunniks külmikusse. Lõigake tahenenud mass meelepärase suurusega batoonideks.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.