Koostisosad
125 g Dansukkeri tumedat Muscovado suhkrut
3 munakollast
2 spl kakaopulbrit
75 g Dansukkeri glükoosisiirupit
600 ml 3,5 % rasvasisaldusega piima
250 ml vahukoort
100 g hakitud tumedat šokolaadi
Kaunistamiseks
Sulatatud šokolaadi, nonparelle
Juhised
Vahustage suhkur, munakollased, kakaopulber ja glükoosisiirup õhuliseks vahuks. Kuumutage piim koos koorega keemiseni. Valage munasegu peene nirena tasapisi ja pidevalt segades kuuma piima segusse ja kuumutage vedelik 85 °C kraadini. Tõstke keedunõu pliidilt ja lisage hakitud šokolaad, segage kuni šokolaad on täielikult sulanud.
Jahutage segu jääveevannil ja asetage vähemalt tunniks (soovitavalt üleöö) külmikusse. Jaotage seisnud segu jäätisevormidesse ja asetage vähemalt 3 tunniks sügavkülma. Soovi korral kastke valmis jäätised sulatatud šokolaadi ja puistake üle nonparellidega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Isevalmistatud jäätis
Valmistage suvel endale ise jäätist! Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Suvine hommikusöök
Oleme siia kogunud oma lemmikud teie parima ja stressivaba suvise hommikusöögi jaoks. Millega soovite päeva alustada?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Värskendavad suvejoogid
Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.

Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge.