Koostisosad
100 g võid
20 g kakaopulbrit
200 ml vahukoort
210 g Dansukkeri tumedat muscovado suhkrut
140 g Dansukkeri heledat siirupit
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
Kaunistamiseks 100 g tumedat šokolaadi
Juhised
Segage kõik koostisained peale šokolaadi omavahel paksupõhjalises keedunõus ning kuumutage keemiseni. Jätkake keskmisel kuumusel kuumutamist, aegajalt segades, kuni segu temperatuur on 125°C. Kontrollige toidutermomeetriga. Õige temperatuuri saavutamiseks peaks kuluma nii 30-40 minutit.
Valage iirisemass küpsetuspaberiga kaetud vormi ja jätke tahenema.
Lõigake iiris tükkideks.
Sulatage šokolaad veevannil ja kastke iiriseid sulanud šokolaadi. Laske taheneda.
Soovi korral pakkige kommid ilusatesse paberitesse.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad
Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.