Snickersi kook

Valmista ise maitsva mudakoogipõhjaga Snickersi koogikesi. Kodus tehtud maiustused on parimad ja me lubame, et need ei valmista pettumust.

Umbes 20 tk.

PT55M

1 tund + 1 tund jahtumiseks

Hinne (102 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Mudakook
100 g tumedat šokolaadi
50 g võid
80 g Dansukkeri ökosuhkrut
1 muna
45 g jahu

Vahukommi täidis
1 pakk vahukomme (u 200 g)
150 g krõmpsuvat maapähklivõid

Iiris
100 g maapähkleid
50 g võid
130 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
70 g Dansukkeri heledat siirupit
100 ml vahukoort

Katteks
50 g tumedat šokolaadi
50 g piimašokolaadi
40 g maapähkleid

Juhised

Sea ahju temperatuur 175 °C-le, pöördõhurežiimile. Määri u 13 x 36 cm ristkülikukujuline lahtikäiv koogivorm.

Tükelda šokolaad ja pane see kõrvale. Sulata või ja sega hulka šokolaad. Sega, kuni šokolaad on sulanud, seejärel lisa suhkur ja sega ühtlaseks massiks.

Sega taignasse juurde muna ja jahu. Vala segu vormi ja küpseta ahju keskel umbes 5 minutit. Lase jahtuda.

Valmista vahukommitäidis. Kuumuta potis vahukomme koos maapähklivõiga ja sega need kokku. Määri täidis mudakoogile ja pane külmkappi tahenema.

Valmista iiris. Haki maapähklid. Sega teised koostisained paksupõhjalises kastrulis. Keeda kuni segu temperatuur on 120 °C või testi iirist, tilgutades veidi segu külma vette. Kui sellest saab ümmargune pehme pall, on iiris valmis. Lisa maapähklid. Jaota iiris ühtlaselt vahukommitäidisele ja pane umbes tunniks ajaks külmkappi tahenema.

Tükelda ja sulata veevanni kohal katteks mõeldud tume ja piimašokolaad ning määri šokolaad ühtlaselt iirisekastmele. Puista peale hakitud maapähkleid. Hoia tardumiseni külmkapis, seejärel lõika tükkideks.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.