Koostisosad
1 kg räimi või 600 g räimefileed
2 dl madala rasvasisaldusega crème fraîche’d
2 spl teralist sinepit
1 spl Dijoni sinepit
1 spl Dansukkeri Valget siirupit
1 munakollane
1 dl tumedat rukkijahu
2 tl Dansukkeri Fariinsuhkrut
1 tl soola
Suurem näputäis purustatud valget pipart
Juhised
Loputage räimed ja kuivatage köögipaberiga. Segage omavahel crème fraîche, sinepid ning siirup. Laduge räimed marinaadi ning asetage 2-3 tunniks külmikusse. Kontrollige, et kõik räimed oleksid marinaadivedelikuga kaetud. Tõstke räimed marinaadist välja ning suruge nad kahekaupa kokku. Segage omavahel rukkijahu, sool, fariinsuhkur ja pipar ning kloppige lahti munakollane. Kastke räimepaarid munast ning rukkijahu paneeringust läbi ja praadige pannil kuumas õlis või võis kuldpruuniks.
Serveerige koos keedukartuliga, või jahtunult rukkileivaviilul või hamburgeri saia vahel koos värske salati ja lusikatäie crème fraîche’ga.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.