Koostisosad
3 muna
130 g Dansukkeri kristallsuhkrut
140 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
180 g nisujahu
10 g küpsetuspulbrit
6 g jahvatatud kardemoni
150 ml vett
Glasuur
125 g pruunistatud võid
60 g Dansukkeri tuhksuhkrut
3 g vanillisuhkrut
2 munakollast
Kaunistamiseks
Röstitud kookoshelbeid
Juhised
Eelsoojendage ahi 175°C-ni, režiimil ülemine ja alumine kuumutus.
Vooderdage 20x30 cm küpsetusvorm küpsetuspaberiga, määrige paber kergelt võiga üle.
Vahustage munad suhkruga kohevaks. Segage eraldi kausis omavahel jahu, küpsetuspulber ja kardemon, lisage saadud segu ettevaatlikult munavahule. Lisage vesi ja segage ühtlaseks.
Valage taigen vormi ja küpsetage ahju alumisel siinil 25-30 minutit. Tõstke kook ahjust välja, laske veidi jahtuda ja kallutage vormist välja.
Glasuuri valmistamiseks pruunistage või, lisage tuhksuhkur ja vanillisuhkur. Lisage ükshaaval munakollased ja kloppige ühtlaseks.
Röstige kookoshelbeid kuival pannil ja laske jahtuda.
Määrige glasuur jahtunud koogile ja puistake üle kookoshelvestega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.