Safranisaiakesed

36 tk

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

50 g pärmi
500 ml piima
100 ml rapsiõli
½ g safranit
1 spl jahvatatud aniisi
½ tl soola
50 ml Dansukkeri valget siirupit
umbes 1.8 L Manitoba jahu

Kaunistamiseks
Erinevaid seemneid

Juhised

Murendage pärm kaussi. Lisage käesoe piim ning segage kuni pärm lahustub. Lisage õli, safran, aniis, sool ja siirup. Lisage vähehaaval jahu, kuni taigen enam kausi servade külge ei kleepu. Katke kauss puhta köögirätikuga ning jätke 30 minutiks kerkima. Sõtkuge taigen jahuga ülepuistatud tööpinnal siledaks ning jaotage kaheks võrdseks osaks. Veeretage mõlemad taignatükid rulliks ja lõigake tükkideks. Veeretage tükid omakorda rullideks ning keerake need rõngassaiadeks. Pintseldage saiad veega üle, kastke seemnesegusse ja laduge küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Jätke veel 30 minutiks kerkima. Küpsetage ahju keskmisel siinil 225 °C kraadi juures u. 8 minutit.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.