Safrani-mudakook

Safrani-mudakook vahukoore ja hapukate pohladega. See safrani, valge šokolaadi ja jogurtiga mudakook loob ideaalse tasakaalu magusa ja hapuka maitse vahel.

8 tükki

45 minutit

Hinne (0 tk)

Koostisosad

100 g võid
1/2 g safranit
100 g valget šokolaadi
170 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
2 muna
1 dl kreeka jogurtit
120 g jahu
3 g küpsetuspulbrit
1 näputäis soola

Kaunistamiseks
vahukoort
külmutatud pohli

Juhised

Kuumuta ahi 200 °C-ni.

Määri u 13 x 36 cm ristkülikukujuline lahtikäiv koogivorm.

Sulata või ja lisa safran. Tükelda šokolaad ja sega koos võiga ühtlaseks massiks. Lisa suhkur ja klopi korralikult läbi. Seejärel lisa ükshaaval munad ja jogurt. Sega kokku.

Sega kausis jahu, küpsetuspulber ja sool ning lisa võisegule. Vala taigen vormi ja küpseta ahju keskosas 13-14 minutit. Lase täielikult jahtuda.

Serveeri vahustatud vahukoore ja pohladega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.