Koostisosad
100 g võid
1/2 g safranit
100 g valget šokolaadi
170 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
2 muna
1 dl kreeka jogurtit
120 g jahu
3 g küpsetuspulbrit
1 näputäis soola
Kaunistamiseks
vahukoort
külmutatud pohli
Juhised
Kuumuta ahi 200 °C-ni.
Määri u 13 x 36 cm ristkülikukujuline lahtikäiv koogivorm.
Sulata või ja lisa safran. Tükelda šokolaad ja sega koos võiga ühtlaseks massiks. Lisa suhkur ja klopi korralikult läbi. Seejärel lisa ükshaaval munad ja jogurt. Sega kokku.
Sega kausis jahu, küpsetuspulber ja sool ning lisa võisegule. Vala taigen vormi ja küpseta ahju keskosas 13-14 minutit. Lase täielikult jahtuda.
Serveeri vahustatud vahukoore ja pohladega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.