Koostisosad
100 g võid
1/2 g safranit
100 g valget šokolaadi
170 g Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
2 muna
1 dl kreeka jogurtit
120 g jahu
3 g küpsetuspulbrit
1 näputäis soola
Kaunistamiseks
vahukoort
külmutatud pohli
Juhised
Kuumuta ahi 200 °C-ni.
Määri u 13 x 36 cm ristkülikukujuline lahtikäiv koogivorm.
Sulata või ja lisa safran. Tükelda šokolaad ja sega koos võiga ühtlaseks massiks. Lisa suhkur ja klopi korralikult läbi. Seejärel lisa ükshaaval munad ja jogurt. Sega kokku.
Sega kausis jahu, küpsetuspulber ja sool ning lisa võisegule. Vala taigen vormi ja küpseta ahju keskosas 13-14 minutit. Lase täielikult jahtuda.
Serveeri vahustatud vahukoore ja pohladega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad
Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.