Safrani kuklid

Täiuslikult pehmed, päikesekollased kuklid, mis toovad talvel tuppa killukese suvesoojust. Need safranikuklid sobivad ideaalselt tassikese tee kõrvale ja jõuluhommikusöögiks.

umbes 8 skooni

PT25M

30 min

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

150 ml piima
1 pakk safranit
100 g jogurtit
300 g nisujahu
15 g küpsetuspulbrit
1 näputäis soola
75 g külma võid
40 g Dansukkeri heledat siirupit

Juhised

Kuumuta ahi 220°C-ni ülemise ja alumise kuumuse seadistusel. Kuumuta piim ja lisa safran. Lase veidi jahtuda ja sega juurde jogurt. Sega kokku jahu, küpsetuspulber ja sool. Haki või väikesteks tükkideks ja sega jahuseguga. Lisa piimasegu ja siirup ning töötle kiiresti tainaks. 

Jaota tainas jahuste või märgade käte abil 8 osaks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud alusele. Küpseta ahju keskel umbes 10-12 minutit. 

Näpunäide
Kaunista pärlsuhkruga

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.