Koostisosad
70 ml heledat rummi
500 ml Dansukkeri Heledat siirupit
1.25 kg ploome
1 sidrun
Juhised
Segage omavahel hoolikalt rumm ja siirup. Loputage ploomid. Torkige ploomidesse kahvliga augud. Peske ja viilutage sidrun. Laduge ploomid sidruniviiludega vaheldumisi suurema murgi põhja ning valage siirupiseguga üle. Asetage vähemalt kolmeks nädalaks külmikusse. Serveerige kergelt vahustatud ja vanillisuhkruga maitsestatud vahukoorega või vanillijäätisega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Isevalmistatud jäätis
Valmistage suvel endale ise jäätist! Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Suvine hommikusöök
Oleme siia kogunud oma lemmikud teie parima ja stressivaba suvise hommikusöögi jaoks. Millega soovite päeva alustada?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Värskendavad suvejoogid
Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.

Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge.