Rummipallid

50 tk

Hinne (61 tk)

Koostisosad

150 g võid
150 g šokolaadi
3 muna
1 dl Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
1/2 tl meresoola
2 dl nisujahu
2 spl tumedat rummi (võib asendada 2 spl Dansukkeri Muscovado siirupiga)
Dansukkeri pruuni roosuhkrut

Juhised

Eelsoojendage ahi 175 °C-ni.
Vooderdage ahjuvorm (20 x 20 cm) küpsetuspaberiga.
Sulatage või, tõstke keedunõu pliidilt ja lisage hakitud šokolaad.
Vahustage munad koos Muscovado suhkru, vanillisuhkru ja soolaga.
Lisage õrnalt segades šokolaad ja jahu.
Valage taigen ahjuvormi ja küpsetage u.10 minutit.
Laske täielikult jahtuda.
Valage mass vormist suurde kaussi, lisage korralikult läbi segades rumm.
Segage kuni moodustub ühtlane kleepuv mass, millest saab pallikesi veeretada.
Vormige segust u. 50 pallikest ja veeretage pallikesi pruunis suhkrus.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.