Rullbiskviit viigimarjamoosi ja mascarpone kreemiga

PT10M
Hinne (96 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Biskviit
3 muna   
125 g Dansukkeri kristallsuhkrut
1 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
120 g nisujahu
1/2 tl küpsetuspulbrit
1 sidruni riivitud koor
2 tl jahvatatud kaneeli
Mascarpone kreem
350 ml vahukoort
250 g mascarpone juustu
3 spl Dansukkeri tuhksuhkrut
6 spl viigimarjamoosi

Juhised

Eelkuumutage ahi 250°C-ni ja vooderdage ahjuplaat võiga määritud küpsetuspaberiga.
Vahustage munad, kristallsuhkur ja vanillisuhkruga heledaks kohevaks vahuks.
Segage omavahel jahu, küpsetuspulber, sidrunikoor ning kaneel ja lisage õrnalt segades munavahule. Valage taigen ühtlaselt küpsetuspaberile.
Küpsetage ahju keskmisel siinil u. 5 minutit. Tõstke plaat ahjust ja kallutage biskviit  pealmine pool all kristallsuhkruga üle puistatud küpsetuspaberile. Eemaldage biskviidilt ettevaatlikult ahjus käinud küpsetuspaber.
Mascarpone kreemi valmistamiseks vahustage vahukoor kergelt ja segage mascarpone juustuga. Sõeluge segusse tuhksuhkur ja lisage õrnalt segades viigimarjamoos.
Määrige kreem biskviidile ja keerake kook ettevaatlikult rulli. Säilitage jahedas.
Serveerimisel puistake üle tuhksuhkruga ja kaunistage meelepäraste marjadega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.