Koostisosad
Šokolaadi pannakotta
40 g tumedat šokolaadi
40 g piimašokolaadi
300 ml vahukoort
40 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
Tartaletid
60 g võid
30 g Dansukkeri tuhksuhkrut
90 g nisujahu
9 g kakaopulbrit
1 munakollane
Rosmariini karamell
2-3 g rosmariini (umbes 8 oksa)
100 ml vahukoort
140 g Dansukkeri heledat siirupit
95 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
1 näputäis soola
Juhised
1. Valmistage pannakotta üks päev ette. Hakkige šokolaadid, kuumutage koor keemiseni, tõstke tulelt ja lisage šokolaadid. Segage ühtlaseks. Lisage tarretisesuhkur ja laske segul veel 30 sekundiks keema tõusta. Valage puhtasse kaussi, katke kauss toidukilega ning asetage üheks ööks külmikusse.
2. Sõtkuge kõik tartalettide koostisained ühtlaseks taignaks, keerake taigen toidukilesse ja asetage tunniks külmikusse.
3. Eelsoojendage ahi 180°C-ni. Rullige taigen umbes 2 mm paksuseks ristkülikuks. Lõigake taignast kaheksa 7cm diameetriga ringi ja kaheksa riba (22cm) mida tartalettidele servadeks sättida. Vormige ribad tartaleti servadeks ja asetage ringid nende keskele küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Jahutage külmikus umbes 20 minutit.
4. Küpsetage ahju alumisel siinil 7-8 minutit, laske jahtuda.
5. Rosmariini karamelli valmistamiseks hakkige rosmariinioksad ja valage need teiste koostisainetega koos kastrulisse. Kuumutage segu keskmisel kuumusel kuni selle temperatuur on 117°C. Valage tilaga anumasse ja laske veidi jahtuda.
6. Jaotage karamell tartalettidesse ja jätke tahenema.
7. Vahustage külm šokolaadi pannakotta, valage kreemipritsi ja pritsige tartalettidele sobiva kujuga törtsud, puistake üle kakaopulbriga.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.