Koostisosad
Šokolaadi pannakotta
40 g tumedat šokolaadi
40 g piimašokolaadi
300 ml vahukoort
40 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi
Tartaletid
60 g võid
30 g Dansukkeri tuhksuhkrut
90 g nisujahu
9 g kakaopulbrit
1 munakollane
Rosmariini karamell
2-3 g rosmariini (umbes 8 oksa)
100 ml vahukoort
140 g Dansukkeri heledat siirupit
95 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
1 näputäis soola
Juhised
1. Valmistage pannakotta üks päev ette. Hakkige šokolaadid, kuumutage koor keemiseni, tõstke tulelt ja lisage šokolaadid. Segage ühtlaseks. Lisage tarretisesuhkur ja laske segul veel 30 sekundiks keema tõusta. Valage puhtasse kaussi, katke kauss toidukilega ning asetage üheks ööks külmikusse.
2. Sõtkuge kõik tartalettide koostisained ühtlaseks taignaks, keerake taigen toidukilesse ja asetage tunniks külmikusse.
3. Eelsoojendage ahi 180°C-ni. Rullige taigen umbes 2 mm paksuseks ristkülikuks. Lõigake taignast kaheksa 7cm diameetriga ringi ja kaheksa riba (22cm) mida tartalettidele servadeks sättida. Vormige ribad tartaleti servadeks ja asetage ringid nende keskele küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile. Jahutage külmikus umbes 20 minutit.
4. Küpsetage ahju alumisel siinil 7-8 minutit, laske jahtuda.
5. Rosmariini karamelli valmistamiseks hakkige rosmariinioksad ja valage need teiste koostisainetega koos kastrulisse. Kuumutage segu keskmisel kuumusel kuni selle temperatuur on 117°C. Valage tilaga anumasse ja laske veidi jahtuda.
6. Jaotage karamell tartalettidesse ja jätke tahenema.
7. Vahustage külm šokolaadi pannakotta, valage kreemipritsi ja pritsige tartalettidele sobiva kujuga törtsud, puistake üle kakaopulbriga.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Külma ilma joogid
Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.