Rosinakeeks

Hinne (169 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

175 g toasooja võid
1 3/4 dl Dansukkeri kristallsuhkrut 
4 muna
4 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
250 g rosinaid
3 spl värskelt pressitud sidrunimahla, rummi või konjakit

Juhised

Vahustage või suhkruga heledaks vahuks. Lisage vahustamist jätkates ükshaaval munad.

Segage omavahel jahu, küpsetuspulber ja rosinad ning lisage munavahule. Lisage vedelik.

Vooderdage piklik 2-liitrine keeksivorm fooliumiga. Fooliumi servad peaksid ulatuma üle vormi ääre. Valage taigen vormi.

Küpsetage ahju alumises osas 175 oC kraadi juures u 50 minutit. Valmimist kontrollige tikuga. Laske koogil enne selle vormist välja võtmist jahtuda. Säilitage kooki fooliumisse keeratult külmkapis. Laske keeksil mõned päevad "tõmmata" ja serveerige õhukesteks viiludeks lõigatuna.

Keeksi võib ka sügavkülmutada.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.