Roosa printsessikook

Hinne (27 tk)

Koostisosad

Koogi valmistamine
4 muna
2 dl Dansukkeri Ekstrapeent valget suhkrut
1 dl jahu
1 dl kartulitärklist
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl Dansukkeri Vanillisuhkrut

Keedukreemitäidis
2 dl piima
2 munakollast
1/2 dl Dansukkeri Heledat Siirupit
1 spl kartulitärklist
1 spl Dansukkeri Vanillisuhkrut
4,5 dl vahukoort

Maasikamoos
Kui soovite kasutada omavalmistatud maasikamoosi, leiate retsepti siit.

Glasuur
500 g martsipani
300 ml Dansukkeri Maasikamaitselist Tuhksuhkrut
50 ml Dansukkeri Heledat Siirupit

Martsipankroon
50 g rohelist martsipani

Meie maketi allalaadimine

Juhised

Eelsoojendage ahi 175 °C-ni. Määrige ümmargune 22 cm koogivorm võiga ja puistake jahuga üle. Kloppige munad suhkruga vahule. Segage jahu kartulitärklise, küpsetuspulbri ja vanillisuhkruga ning lisage munavahule. Valage tainas vormi.

Küpsetage ahju alumises osas umbes 40 minutit. Laske koogil vormis 5 minutit jahtuda, seejärel pöörake kook restile jahtuma.

Vispeldage kõik koorekreemi ained peale vanillisuhkru ja koore paksupõhjalises kastrulis kokku. Laske pidevalt segades keema, kuni kreem on paksenenud. Lisage vanillisuhkur. Laske jahtuda.

Vahustage koor ja segage see külma kreemi sisse. Lõigake kook kolmeks kihiks. Katke kaks kihti moosiga, seejärel lisage kummalegi moosikihile veerand keedukreemist. Pange kaetud koogikihid üksteise peale ja katmata kiht kõige peale. Nüüd katke kook ülejäänud kreemiga nii, et see moodustaks koogi peale kupli. Katke kreemiga ka koogi küljed.

Segage martsipan tuhksuhkru ja siirupiga.

Rullige martsipan kahe toidukiletüki vahel õhukeseks kettaks. Katke kogu kook martsipaniga. Puistake üle tuhksuhkruga ja kaunistage krooni(de)ga.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Apelsinimarmelaad

Tsitruste aeg

Kas saab olla midagi paremat kui alustada päeva nautides hommikukohvi või tee kõrvale röstsaiaviilu, millel sillerdab kutsuvalt maitsev omavalmistatud marmelaad? Talvistel poelettidel pikutavad hooaja tsitrusviljad pakuvad kuhjaga inspiratsiooni.

Kohvijook

Külma ilma joogid

Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.

Pannkoogid õunakompoti ja sidrunikreemiga

Pannkoogid

Pannkoogid meeldivad nii lastele kui täiskasvanutele. Pannkoogid sobivad ideaalselt vahepalaks, piknikukorvi, brunch’iks või magustoiduks ning neid on lihtne erinevate maitsvate lisanditega varieerida.

Kreemjas sidrunipirukas

Küpsetame tsitrustega

Apelsini ja sidruni maitsed toovad meeltesse pehme ja sooja troopilise tuulepuhangu ning sobivad ülihästi erinevaid küpsetisi täiustama. Tsitrused on värskendavad ja hapukad, kuid sobivad suurepäraselt kokku täiesti teist laadi maitsetega, näiteks šokolaadi ja karamelliga.

Šokolaadikook

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Juustu- ja singikakud

Talveretked

Oleme kogunud siia häid retsepte, mis sobivad suurepäraselt talvisteks retkedeks seljakoti ja termosega. Tee lumes hullamisse paus ning soojenda end maitsvate suppide ja jookidega, lõpetuseks lisa soojale lonksule ka kosutav amps.