Rokimuffinid

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

100 g võid
3/4 dl piima
1 1/2 dl Dansukkeri Demerara suhkrut või rafineerimata roosuhkrut
2 muna
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
2 spl kartulijahu
2 1/2 dl nisujahu

Pumat kaunistamiseks
1 spl želatiini + 4 spl külma vett
30 g kookosrasva
1 1/4 dl Dansukkeri heledat siirupit
14 dl Dansukkeri tuhksuhkrut
toiduvärvi

Kuldtäht muffinil
Kuldne paber
Hambaorgid
Laadige alla meie makett.

Juhised

Sulatage või. Lisage piim, kuumutage, kuid ärge keetke. Vahustage omavahel kergelt munad ja suhkur. Segage nisujahu küpsetuspulbri ja vanillisuhkruga ning lisage vaheldumisi piimaseguga munasegule. Kui lasete tainal üle öö külmutuskapis seista, tulevad muffinid ilusate teravate tippudega. Valage tainas ahjupannile paigutatud pabervormidesse või muffinipannile. Küpsetage ahju keskel 225 °C juures ligikaudu 12 minutit.

Pumat
Valage vesi ja želatiin potti ning soojendage nõrgal kuumusel pidevalt segades kuni želatiin on sulanud. Lisage kookosrasv ja laske ka sellel sulada. Laske segul 15 minutit jahtuda. Sõeluge tuhksuhkur kaussi ja lisage jahtunud vedelik ning siirup. Segage ühtlaseks. Pumati värvimiseks lisage mõni tilk toiduvärvi. Selleks et pumat ei kuivaks, hoidke seda paksus kilekotis (nt. minigrip-kotid), mis on omakorda asetatud õhukindlasse purki. Rullige pumat kahe toidukile vahel õhukeseks kihiks ja lõigake sellest kas piparkoogivormi või meie tähemaketi abil välja tähekesed ning kaunistage nendega muffinid.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Marineeritud kurgid

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Tehke suvist mahla

Tehke suvist mahla

Lisaks moosidele on olemas ka teine imeline viis suvemaitseid säilitada - enamikest marjadest ja puuviljadest saab valmistada mahla! Mahla tegemine on palju lihtsam kui arvatakse, vaata allpool meie mõnusaid inspireerivaid retsepte. 

Mustikamoos

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjavormid

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.