Punane sametkook (Ameerika Red Velvet Cake)

PT1H

1,5 tundi

Hinne (588 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

350 g Dansukkeri kristallsuhkrut
2 muna
210 g nisujahu
5 g soodat
1 g soola
20 g kakaopulbrit
5 g Dansukkeri vanillisuhkrut
15 ml valge veini äädikat
100 ml vedelat margariini
250 ml hapupiima
45 ml punast karamellvärvi

Toorjuustukreem
600 g maitsestamata Philadelphia toorjuustu, soovi korral väherasvast
30 ml värskeltpressitud sidrunimahla
250 g Dansukkeri tuhksuhkrut

Kaunistamiseks šokolaadipralineesid. 

Juhised

Kloppige munad koos suhkruga heledaks vahuks. Segage omavahel kuivad koostisained ning lisage munavahule koos äädika, margariini ning hapupiimaga. Lisage värv ning segage hoolikalt läbi.

Valage taigen rasvainega määritud ning jahuga ülepuistatud lahtikäivasse koogivormi (ø 25 cm). Küpsetage ahju keskmises osas 175°C kraadi juures umbes 40 minutit. Jätke kook mõneks minutiks vormi jahtuma, seejärel kallutage restile lõplikult jahtuma. Vahustage toorjuust koos sidrunimahla ja tuhksuhkruga. Lõigake kook kolmeks kihiks ja määrige kreemi kahele kihile, tõstke kihid üksteise peale ning asetage kolmas, ilma kreemita koogikiht kõige peale, katke ülejäänud kreemiga kogu kook. Kaunistage šokolaadipralineedega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.