Koostisosad
350 g Dansukkeri kristallsuhkrut
2 muna
210 g nisujahu
5 g soodat
1 g soola
20 g kakaopulbrit
5 g Dansukkeri vanillisuhkrut
15 ml valge veini äädikat
100 ml vedelat margariini
250 ml hapupiima
45 ml punast karamellvärvi
Toorjuustukreem
600 g maitsestamata Philadelphia toorjuustu, soovi korral väherasvast
30 ml värskeltpressitud sidrunimahla
250 g Dansukkeri tuhksuhkrut
Kaunistamiseks šokolaadipralineesid.
Juhised
Kloppige munad koos suhkruga heledaks vahuks. Segage omavahel kuivad koostisained ning lisage munavahule koos äädika, margariini ning hapupiimaga. Lisage värv ning segage hoolikalt läbi.
Valage taigen rasvainega määritud ning jahuga ülepuistatud lahtikäivasse koogivormi (ø 25 cm). Küpsetage ahju keskmises osas 175°C kraadi juures umbes 40 minutit. Jätke kook mõneks minutiks vormi jahtuma, seejärel kallutage restile lõplikult jahtuma. Vahustage toorjuust koos sidrunimahla ja tuhksuhkruga. Lõigake kook kolmeks kihiks ja määrige kreemi kahele kihile, tõstke kihid üksteise peale ning asetage kolmas, ilma kreemita koogikiht kõige peale, katke ülejäänud kreemiga kogu kook. Kaunistage šokolaadipralineedega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad
Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad
Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad
Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus
Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.