Praetud nuudlid krevettide ja juurviljadega

4 inimesele

Hinne (57 tk)

Koostisosad

200 g kooritud krevette
250 g nuudleid
Piisavalt vett, millele on lisatud 2 spl õli ja 1 tl soola liitri kohta

Maitseained
2 tl peeneks hakitud küüslauku
1 spl värsket, peeneks hakitud ingverit
2 tl karripulbrit
2-3 spl sojakastet
2-3 tl Dansukkeri Demerarasuhkrut

Köögiviljad
1 viilutatud porrulauk
1 suur riivitud porgand
2 dl pooleks lõigatud suhkruherneid
2 dl idandatud ube
4 spl taimeõli praadimiseks

Juhised

Keetke nuudlid pehmeks kergelt soolases vees, kuhu on lisatud õli. Puhastage ja hakkige juurviljad ja maitseained vastavalt ülalkirjeldatule. Ajage õli wok-pannil või praepannil kuumaks. Pange pannile küüslauk, ingver koos karripulbriga, praadige neid 1 minut, seejärel lisage sibul. Segage läbi ja praadige suurel kuumusel.

Lisage keedetud nuudlid ja riivitud porgand koos sojakastme ja suhkruga. Laske roal 2–3 minutit praadida. Aeg-ajalt segage, vajadusel lisage veidi vett, et nuudlid põhja ei kõrbeks. Lisage krevetid ja suhkruherned ning praadige veel 2 minutit. Maitsestage sojakastme ja suhkruga. Idandatud oad lisage vahetult enne serveerimist.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Külma ilma joogid

Siit leiad erinevaid tee, kohvi ja kuuma šokolaadi retsepte. Nende abil valmistad joogid, mis on igati sobilikud nii termosega õue kaasa võtmiseks kui kodus nautimiseks, nii hommikul, lõunal kui ka õhtul.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.