Ploomipirukas

u 10 portsjonit

Hinne (8 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

Põhi
125 g toasooja võid 
3 dl nisujahu
2 spl Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
2 spl vett

Täidis
150 g kooritud mandleid
1 1/2 dl Dansukkeri kristallsuhkrut
2 muna
3 dl koort crème fraiche
riivida poole sidruni koor
1 l värskeid ploome

Kaunistamiseks
Dansukkeri tuhksuhkrut

Juhised

Segage või, nisujahu, suhkur ja vesi ühtlaseks taignaks. Suruge taigen umbes 28 cm läbimõõduga koogivormi ja torkige põhi kahvliga auklikuks. Asetage 30 minutiks külmikusse.

Jahvatage mandlid. Segage täidis ja valage koogipõhjale. Poolitage ploomid ja eemaldage kivid. Suruge ploomipoolikud taignasse. Küpsetage ahju alumises osas 225° C juures umbes 30 minutit. Serveerige pirukat leigena koos vanillikastme, jäätise või kergelt klopitud koorega. Vahetult enne serveerimist raputage peale pisut tuhksuhkrut.

Ploomid võib asendada muude puuviljade või marjadega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Ämblikud

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.