Koostisosad
1 kg ploome
500 g mustsõstraid ja/või punaseid sõstraid
1 kg Dansukkeri moosisuhkur
50 g mandlilaaste
Juhised
Blanšeerige ja koorige ploomid ning eemaldage kivid. Hakkige ploomid väiksemateks tükkideks. Peske sõstrad ja eemaldage varred. Segage keedunõus ploomid, sõstrad ja moosisuhkur ning keetke 10 minutit. Lisage mandlilaastud. Tõstke keedunõu pliidilt eemaldage vaht ja valage moos soojadesse puhastesse purkidesse.Sulgege purgid ja säilitage jahedas.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Isevalmistatud jäätis
Valmistage suvel endale ise jäätist! Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Suvine hommikusöök
Oleme siia kogunud oma lemmikud teie parima ja stressivaba suvise hommikusöögi jaoks. Millega soovite päeva alustada?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Värskendavad suvejoogid
Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.

Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge.