Plaadikook vürtsklementiinidega

u. 20 tk.

Hinne (8 tk)

Koostisosad

8 muna
1200 g Dansukkeri kristallsuhkrut
15 g Dansukkeri vanillisuhkrut
2 g soola
180 g kakaopulbrit
360 g nisujahu
400 g sulavõid

Serveerimiseks
10 klementiini (mandariini)
500 ml Dansukkeri heledat siirupit
300 ml vett
3 kaneelipulka
9 tähtaniisi
15 g Dansukkeri vanillisuhkrut

Serveerimiseks vahukoort 

Juhised

Kloppige munad suhkruga heledaks vahuks. Segage omavahel kuivad koostisained ning lisage õrnalt segades munavahule. Lisage ka sulavõi. Valage taigen küpsetuspaberiga vooderdatud laiale madalale ahjupannile. Küpsetage ahju alumises osas 175°C kraadi juures umbes 35 minutit. Koorige klementiinid, eemaldades võimalikult hoolikalt valge kooresäsi. Eraldage klementiinide sektorid üksteisest. Valage siirup, vesi ja vürtsid paksupõhjalisse kastrulisse ning laske keema tõusta. Lisage klementiinid ning lülitage pliit välja, kuid jätke kastrul pliidile jahtuma. Serveerige kooki koos klementiinide ning kergelt vahustatud koorega.

Juhul kui teile klementiinid koogi kõrvaseks ei sobi võite soovi korral muuta koogi eriti luksuslikuks suutäieks kookospähkli tosca glasuuriga.

600 g kookoshelbeid
500 g Dansukkeri valget suhkrut
300 ml Dansukker heledat siirupit
500 ml vahukoort
200 g margariini

Segage kõik koostisained paksupõhjalises kastrulis ning keetke madalal kuumusel pidevalt segades 5 minutit. Küpsetage kooki ahjus 25 minutit, seejärel määrige glasuur koogile ning küpsetage veel 10 minutit. Lõigake jahtunud kook ruutudeks ning säilitage õhukindlalt suletud nõus nii, et iga koogikihi vahel on paber. Seda kooki võib ka sügavkülmutada.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.