Koostisosad
2 dl vedelat margariini
2 dl vett
5 muna
4 dl Dansukkeri ekstrapeent valget suhkrut või rafineerimata roosuhkrut
4½ dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
vormi määrimiseks võid/margariini ja Dansukkeri rafineerimata roosuhkrut
Maitsestamisvõimalusi
• 2 tl Dansukkeri vanillisuhkrut
• 2 spl kakaod
• 1 g safranit
• u 400 g marju või värskeid puuviljalõike
• u 250 g rosinaid või muud kuivatatud puuvilja
• 100 g riivitud porgandit + 200 g purustatud ja nõrutatud ananassi + 50 g kreeka pähkleid
• 300 g riivitud kabatšokki + 1 sidruni riivitud koor
Kaunistamisvõimalusi
• Dansukkeri tuhksuhkrut maitse järgi segatuna vähese veega
• 200 g maitsestamata toorjuustu + 2 ½ dl Dansukkeri tuhksuhkrut + 1 sidruni riivitud koor
• 3 dl Dansukkeri tuhksuhkrut + 1 spl kakaod + ½ dl kohvi + 50 g sulatatud võid/margariini, kookoshelbeid
Juhised
Määrige u 30 x 40 cm vorm rasvainega ja puistake üle suhkruga. Vahustage munad suhkruga heledaks vahuks. Lisage rasvaine ja vesi. Segage omavahel kuivad koostisained ning lisage taignale. Lisage meelepärased maitseained. Valage taigen vormi ja küpsetage ahju keskmises osas 175°C juures 25–40 minutit. Kummutage kook vormist välja. Kaunistage ja serveerige.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.