Pistaatsiatrühvlid

Maitsvad pistaatsiapähklitega maitsestatud trühvlid. Need kreemjad pistaatsiatrühvlid maitsevad jumalikult. Need kaovad laualt hetkega.

umbes 25

30 minutit + 2 tundi tahenemiseks

Hinne (7 tk)

Koostisosad

175 g tumedat šokolaadi
80 g pistaatsiapähkleid
30 g võid
100 ml vahukoort
70 g Dansukkeri tumedat Muscovado suhkrut

Maitsestamise variant
1 maheapelsini riivitud koor

Kaunistamiseks
pistaatsiapähklid, hakitud

Juhised

Haki pistaatsiapähklid ja šokolaad peeneks ning pane kõrvale. Kuumuta või, koor ja muscovado suhkur keemiseni. Lisa šokolaad ja sega, kuni segu on ühtlane. Lisa pistaatsiapähklid ja maitseaine (valikuline).

Pane trühvlisegu tilaga kaussi ja vala otse vormidesse. Kaunista pistaatsiapähklitega. Hoia jahedas.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.