Pistaatsiaiiris

Pistaatsiaiiris võib olla maailma maitsvaim jõulumaius. Maitsesta oma iirist pistaatsiapähklitega, et saada mõnusalt nätske iiris pähklise krõmpsuga.

u 45

PT40M

45 min

Hinne (4 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

100 g võid
200 ml vahukoort
300 g Dansukkeri ökosuhkrut
140 g Dansukker heledat siirupit
40 g Dansukkeri glükoosisiirupit
50 g pistaatsiapähkleid

Juhised

Sega kõik koostisained, välja arvatud pistaatsiapähklid, paksupõhjalises kastrulis ja keeda, kuni segu saavutab temperatuuri 125 ˚C. Kontrollimiseks võid tilgutada veidi segu külma vette ja testida konsistentsi.

Vahepeal tükelda pistaatsiapähklid ja lisa need iirisesegule, kui see on saavutanud õige temperatuuri. Pintselda umbes 18 x 25 cm vorm õliga üle ja vala sinna iirisesegu. Lase 24 tundi tarduda. Lõika iiris tükkideks ja mähi rasvakindlasse paberisse või tsellofaani.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.