Koostisosad
3 dl vahukoort
3 dl Dansukkeri Tumedat Muscovado suhkrut
1 dl Dansukkeri Heledat siirupit
1 spl Dansukkeri Vanillisuhkrut
1/2 dl Dansukkeri Glükoosisiirup
50 g võid
100 g tumedat šokolaadi
1 dl purustatud puna-valgetriibulisi pipaarmündi pulgakomme
Juhised
Segage omavahel paksupõhjalises kastrulis koor, muscovado suhkur, hele siirup ja vanillisuhkur ning keetke madalal kuumusel kuni segu temperatuur on ühtlaselt 120°C kraadi. Kui teil karamellitermomeetrit pole võite kasutada külma vee sisse tilgutamise testi. Segage pidevalt, et karamell kastruli põhja ei kõrbeks. Tõstke segu pliidilt ning lisage glükoosisiirup ja või. Tõstke kastrul tagasi pliidile ning kuumutage uuesti keemiseni. Murdke šokolaad väiksemateks tükkideks ja segage karamelliga.
Vooderdage 15 x 20 cm kandiline küpsetusvorm kergelt õlitatud küpsetuspaberiga. Puistake vormipõhja purustatud pulgakommid ja valage vedel karamell vormi. Jätke jahtuma kuni segu on tardunud ja lõigake seejärel ruutudeks.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Isevalmistatud jäätis
Valmistage suvel endale ise jäätist! Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Suvine hommikusöök
Oleme siia kogunud oma lemmikud teie parima ja stressivaba suvise hommikusöögi jaoks. Millega soovite päeva alustada?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Värskendavad suvejoogid
Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.

Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge.