Piparkoogi biscotti

u. 40 tk

Hinne (0 tk)

Koostisosad

100 ml toiduõli
120 g Dansukkeri tuhksuhkrut
1 spl Dansukkeri vanillisuhkrut
3 muna
70 g Dansukkeri Muscovado siirupit
420 g nisujahu
1 spl küpsetuspulbrit
2 tl jahvatatud ingverit
3/4 spl jahvatatud kaneeli
1 tl jahvatatud nelki
1/4 tl jahvatatud muskaatpähklit
või 4 spl piparkoogimaitseainesegu

Juhised

Eelsoojendage ahi 175°C kraadini.

Segage suures kausis omavahel õli, suhkur, munad ja siirup. Segage eraldi kausis omavahel jahu, küpsetuspulber, ingver, kaneel, nelk ja muskaatpähkel. Lisage valmis jahusegu munasegule ja segage ühtlaseks taignaks.

Jaotage taigen pooleks ja vormige mõlemast pikergune rull. Asetage rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja vajutage kergelt lapikuks.

Küpsetage ahjus u. 20 minutit. Tõstke rullid ahjust välja ja jätke u. 10 minutiks jahtuma. Lõigake mõlemad rullid 2 cm paksudeks viiludeks. Lauge viilud uuesti küpsetuspaberile ja küpsetage mõlemalt poolt veel 5-7 minutit. Lülitage ahi välja ja jätke biscotti sinna 2 tunniks järelejäänud kuumusesse kuivama.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.