Koostisosad
100 ml toiduõli
120 g Dansukkeri tuhksuhkrut
1 spl Dansukkeri vanillisuhkrut
3 muna
70 g Dansukkeri Muscovado siirupit
420 g nisujahu
1 spl küpsetuspulbrit
2 tl jahvatatud ingverit
3/4 spl jahvatatud kaneeli
1 tl jahvatatud nelki
1/4 tl jahvatatud muskaatpähklit
või 4 spl piparkoogimaitseainesegu
Juhised
Eelsoojendage ahi 175°C kraadini.
Segage suures kausis omavahel õli, suhkur, munad ja siirup. Segage eraldi kausis omavahel jahu, küpsetuspulber, ingver, kaneel, nelk ja muskaatpähkel. Lisage valmis jahusegu munasegule ja segage ühtlaseks taignaks.
Jaotage taigen pooleks ja vormige mõlemast pikergune rull. Asetage rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja vajutage kergelt lapikuks.
Küpsetage ahjus u. 20 minutit. Tõstke rullid ahjust välja ja jätke u. 10 minutiks jahtuma. Lõigake mõlemad rullid 2 cm paksudeks viiludeks. Lauge viilud uuesti küpsetuspaberile ja küpsetage mõlemalt poolt veel 5-7 minutit. Lülitage ahi välja ja jätke biscotti sinna 2 tunniks järelejäänud kuumusesse kuivama.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.