Pekaanipähklipirukas

Nautige seda luksuslikku pekaanipähklipirukat jõuluhõngulise piparkoogipõhjaga, pehme pekaanipähkli-iirise ja rikkaliku šokolaaditrühvliga. Kõik, mida pekaanipähklipirukast tahta.

Umbes 12 tükki

1 tund + 2 tundi jahutusaega

Hinne (1 tk)

Koostisosad

Põhi
60 g võid
100 g piparkooke
150 g šokolaadiküpsiseid

Pekaanipähkli-iiris
100 g pekaanipähkleid
140 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
210 g Dansukkeri heledat siirupit
150 ml vahukoort
75 g võid

Trühvel
70 g piimašokolaadi
70 g tumedat šokolaadi
100 ml vahukoort
70 g Dansukkeri heledat siirupit
1 näputäis soola

Kaunistamiseks
50 g pekaanipähkleid
küpsisepuru
külmutatud pohli

Juhised

Sulata või ja sega blenderis purustatud piparkookide ja šokolaadiküpsistega. Suru segu umbes 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse pirukavormi. Jaota segu vormi põhja ja seintele korralliku paksu kihina. Jäta osa purust kaunistamiseks. Aseta vorm külma.

Haki pekaanipähklid jämedalt ja pane need kõrvale. Sega kõik teised pekaanipähkli-iirise koostisained paksupõhjalises kastrulis. Keeda, kuni segu temperatuur on 120 °C. Lisa pekaanipähklid iirisele ja vala segu biskviitpõhjale. Aseta uuesti külmkappi.

Haki šokolaad trühvli jaoks peeneks ja pane kõrvale. Kuumuta koor ja siirup keemiseni. Lisa šokolaad ja sool. Sega ühtlaseks massiks. Vala trühvel iirisele ja aseta pirukas külmkappi.

Kaunista jahtunud pekaanipähklipirukas pekaanipähklite, küpsisepuru ja pohladega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Silmatrühvlid

Halloween

Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Šokolaadimakroonid

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Tiramisu juustukook

Juustukook igal kujul

Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.