Koostisosad
200 g piimašokolaadi
300 ml vahukoort
280 g Dansukkeri heledat Muscovado suhkrut
280 g Dansukkeri tumedat siirupit
100 g võid
15 g lagritsapulbrit
Katteks
soolahelbeid
Juhised
Hakkige šokolaad. Kuumutage koor koos suhkru ja siirupiga paksupõhjalises kastrulis keemiseni. Keetke aegajalt segades kuni segu temperatuur ulatub 123°C-ni. Lisage šokolaad, või ja lagritsapulber ning segage ühtlaseks massiks. Valage segu 18x25 cm küpsetuspaberiga vooderdatud vormi. Puistake pinnale veidi soolahelbeid ja asetage vorm külmikusse tahenema. Lõigake tahenenud iiris tükkideks, säilitage külmikus.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Hõrgutavad pühad
Esimene advent toob majja jõulumeeleolu. Süüdake esimene küünal, valage tassi kohv ja pakkuge perele oivaliselt lõhnavaid küpsetisi. Ilmselt on mõnda asja mõistlik kohe alguses üks ports rohkem teha, sest siis on külmkapist pühade alguseks ehk veel midagi võtta.
Piparkoogid
Kas on veel midagi paremat otse ahjust tulnud piparkookide lõhnast? Jah, see miski peaks olema nende maitse.
Jõulumaiustused
Jõulumaiustused on kohustuslikud kõigile, kellele meeldib maiustada. Pane kommilauale kodus valmistatud iirisekommid, pralineed ja trühvlid.
Jõulujoogid
Siin on soovitusi mida näppu võtta nii suurtele kui ka väikestele jõulupühalistele.
Kõige maitsvam jõulupakk
Kõige toredam on saada ja teha selliseid jõulukinke, mis on ise käsitsi valmistatud ja rõõmuga täidetud. Mis oleks veel südamlikum kui hõrgud maiustused, jõuluhõngulised küpsised ja maitsvad marmelaadid?
Armastusega valmistatud jõuluküpsetised
Leia retsepte ja inspiratsiooni ainulaadsete jõulusüdamete jaoks kõigile, kellest hoolid.