Koostisosad
800 g kooritud ja tükeldatud sibulaid
3 suurt punast paprikat
1 kõvem õun
1/2 -1 punane tšillipipar
30 ml oliivi õli
100 ml Dansukkeri suhkruroo siirupit
250 ml valge veini äädikat
10 g soola
5 g paprikapulbrit
200 g Dansukkeri moosisuhkrut
50 ml rohelist terapipart
Juhised
Peske, puhastage ja hakkige paprika. Koorige õunad, eemaldage südamikud ja lõigake sektoriteks. Peske ja hakkige tšilli. Kuumutage paksupõhjalise keedunõu põhjas veidi õli, lisage köögiviljad ja õunasektorid. Kuumutage keskmisel kuumusel mõned minutid. Lisage siirup, äädikas, sool ja paprikapulber. Katke nõu kaanega ja kuumutage madalal kuumusel 20 minutit. Võtke kaas pealt ja kuumutage veel 10 minutit. Lisage moosisuhkur ning pipraterad ja keetke veel 3-4 minutit. Tõstke keedunõu pliidilt, valage tšatni soojadesse puhastesse purkidesse.Sulgege purgid ja säilitage jahedas.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu
Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Küpsetame plaadikooke
Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.