Paprika-sibula tšatni

u. 1 liiter

Hinne (0 tk)

Koostisosad

800 g kooritud ja tükeldatud sibulaid
3 suurt punast paprikat
1 kõvem õun
1/2 -1 punane tšillipipar
30 ml oliivi õli
100 ml Dansukkeri suhkruroo siirupit
250 ml valge veini äädikat
10 g soola
5 g paprikapulbrit
200 g Dansukkeri moosisuhkrut
50 ml rohelist terapipart

Juhised

Peske, puhastage ja hakkige paprika. Koorige õunad, eemaldage südamikud ja lõigake sektoriteks. Peske ja hakkige tšilli. Kuumutage paksupõhjalise keedunõu põhjas veidi õli, lisage köögiviljad ja õunasektorid. Kuumutage keskmisel kuumusel mõned minutid. Lisage siirup, äädikas, sool ja paprikapulber. Katke nõu kaanega ja kuumutage madalal kuumusel 20 minutit. Võtke kaas pealt ja kuumutage veel 10 minutit. Lisage moosisuhkur ning pipraterad ja keetke veel 3-4 minutit. Tõstke keedunõu pliidilt, valage tšatni soojadesse puhastesse purkidesse.Sulgege purgid ja säilitage jahedas.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.