Pannacotta riisipuding

Jõulusöögist on riisiputru järele jäänud? Ärge visake seda ära! Valmistage selle asemel riisiga kooretarretis. Kooretarretis riisiga on kerge magustoit, mis muudab lõunasöögi pidulikuks ka pärast jõulupühi.

4 klaasi

25 minutit

Hinne (0 tk)

Koostisosad

300 ml valmis riisipudingit
200 ml vahukoort
70 g Dansukkeri tarretisesuhkrut Multi

Kaunistamiseks
Vaarikaid
Pistaatsiapähkleid

Juhised

Segage riisipuding, koor ja tarretisesuhkur keedunõus, kuumutage keemiseni ja keetke madalal kuumusel pidevalt segades vähemalt 30 sekundit.

Valage nelja klaasi ja asetage külmikusse tarduma.

Serveerimisel kaunistage vaarikate ja hakitud pistaatsiapähklitega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel.

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Moosid ja mahlad

Oma moosi ja mahla valmistamine on ühteaegu lihtne ja hea. Suhkur toob marjade ja puuviljade maitse esile ning pikendab Sinu meistriteoste säilivusaega.

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna.

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.