Koostisosad
Põhi
200 g digestive küpsiseid
100 g maisihelbeid
5 g Dansukkeri Vanillisuhkrut
125 g võid või margariini
200 g piimašokolaadi
Täidis
500 g vaarikaid
1000 ml vahukoort
50 ml apelsinimahla
250 g Dansukkeri valget suhkrut
6 lehte želatiini
Kaunistamiseks
Piparmündilehti
Juhised
Vooderdage 20 x 30 cm vorm toidukilega. Purustage küpsised ning segage puru maisihelveste ja vanillisuhkruga. Sulatage rasvaine ja segage hoolikalt küpsisepuruga läbi. Suruge küpsisepuru vormi põhja. Asetage külma. Sulatage šokolaad veevannil. Pintseldage šokolaad küpsisepurule. Kui šokolaad on tardunud puistake põhi üle vaarikatega. Leotage želatiinilehti külmas vees. Segage keedunõus omavahel koor, apelsinimahl ja suhkur ning laske keema tõusta. Lisage želatiin, tõstke keedunõu tulelt ning segage kuni želatiin on lahustunud. Laske segul veidi jahtuda ning valage vormi vaarikatele. Asetage uuesti külma. Tõstke tardunud kook toidukile abil vormist välja ning lõigake ruutudeks. Kaunistage piparmündilehekestega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Maiuspalad rabarberist
Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Suurepärane maasikaaeg
Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid
Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Suvemaitseline moos ja marmelaad
Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Isevalmistatud jäätis
Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Värskendavad suvejoogid
Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.