Koostisosad
Põhi
200 g digestive küpsiseid
100 g maisihelbeid
5 g Dansukkeri Vanillisuhkrut
125 g võid või margariini
200 g piimašokolaadi
Täidis
500 g vaarikaid
1000 ml vahukoort
50 ml apelsinimahla
250 g Dansukkeri valget suhkrut
6 lehte želatiini
Kaunistamiseks
Piparmündilehti
Juhised
Vooderdage 20 x 30 cm vorm toidukilega. Purustage küpsised ning segage puru maisihelveste ja vanillisuhkruga. Sulatage rasvaine ja segage hoolikalt küpsisepuruga läbi. Suruge küpsisepuru vormi põhja. Asetage külma. Sulatage šokolaad veevannil. Pintseldage šokolaad küpsisepurule. Kui šokolaad on tardunud puistake põhi üle vaarikatega. Leotage želatiinilehti külmas vees. Segage keedunõus omavahel koor, apelsinimahl ja suhkur ning laske keema tõusta. Lisage želatiin, tõstke keedunõu tulelt ning segage kuni želatiin on lahustunud. Laske segul veidi jahtuda ning valage vormi vaarikatele. Asetage uuesti külma. Tõstke tardunud kook toidukile abil vormist välja ning lõigake ruutudeks. Kaunistage piparmündilehekestega.
Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?
Halloween
Lase lastel riietuda ja riietu ka ise selleks puhuks lõbusasse või verdtarretavasse kostüümi ning üllata kõiki tõeliselt maitsvate hirmsate küpsetistega.
Tšatni - vürtsikas maitsesegu
Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.
Armastatud õunad
Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.
Sulnis šokolaad
Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.
Ploomivalik
Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.
Juustukook igal kujul
Miks mitte pakkuda peol tordi asemel hoopis kreemjat ja hapukat juustukooki? Juustukooke on palju erinevaid, mitmel kujul ja erinevate maitsetega.