Panna cotta maasikasiirupiga

4-le

Hinne (0 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

500 ml vahukoort
1 dl Dansukkeri tuhksuhkrut
3 1/2 lehte želatiini
15 g Dansukkeri vanillisuhkrut

Siirup
250 g maasikaid
300 g Dansukkeri glükoosisiirupit
30 g Dansukkeri tuhksuhkrut
10 ml värskeltpressitud sidrunimahla 

Juhised

Leotage želatiinilehti 5 minutit külmas vees. Segage paksupõhjalises kastrulis omavahel koor, tuhksuhkur ja vanillisuhkur ning kuumutage keemiseni. Sulatage kuivemaks pigistatud želatiinilehed kuumas vedelikus. Valage kreem magustoidukaussidesse. Asetage külmikusse.

Loputage, puhastage ja poolitage maasikad. Segage kastrulis omavahel maasikad, glükoosisiirup, tuhksuhkur ja sidrunimahl ning kuumutage keemiseni, keetke madalal kuumusel 3-4 minutit. Laske jahtuda ja kurnake. Kummutage panna cottad serveerimistaldrikutele. Niristage üle maasikasiirupiga.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Särtsakas rabarberijook

Maiuspalad rabarberist

Rabarberist saab küpsetada ja valmistada igasugust maitsvat suupoolist. Vana tuttav rabarberikook mõningaste variatsioonidega on kevadise köögi klassika, kuid rabarberist saab valmistada ka maitsvaid kastmeid, moose ning suppe.

Maasikakook

Suurepärane maasikaaeg

Suvi – mõnus maasikate aeg! Nüüd on aeg kasutada maasikaid. Loomulikult on hea neid niisama süüa, kuid laske end ka inspireerida meie retseptidest, mille üheks koostisosaks on maasikad. Kui te ei jõua marju kasutada selle mõnusa maasikate aja jooksul, siis on neid lihtne ka talveks sügavkülmutada.

Suvedesserdid

Suvedesserdid

Soojaga on eriti hea pakkuda magushaput ja värsket suvist desserti grilliõhtu või suvepeo lõpetuseks. Siit leiate meie mõnusate suvedessertide soovitused nii neile, kes soovivad pakkuda lihtsamat alternatiivi kui neile, kes soovivad proovida midagi veidi keerulisemat.

Rabarberimoos portveiniga

Suvemaitseline moos ja marmelaad

Suvised puuviljad ja marjad on head põõsalt ja puu otsast otse suhu pista. Mis aga kõhtu enam ei mahu on tark talveks salve koguda, et ka pimedal ja külmal ajal sooje suvepäevi meenutada. Kogusime kokku mõned maitsvad moosi-ja marmelaadi retseptid.

Leedriõie mahlapulgad

Isevalmistatud jäätis

Milleks osta jäätist, kui seda võib ise teha? Kasuta glükoosisiirupit, mis muudab jäätise konsistentsi kreemjaks ja pehmeks. Oleme siia kogunud oma parimad jäätiseretseptid, kuid katsetage vabalt omaenda lemmikutega!

Leedriõie Sangria

Värskendavad suvejoogid

Valmistage kodus Maasikalimonaadi randa kaasa võtmiseks või pakkuge suvepeol alkoholivaba alternatiivina Vaarikakokteili sidruniga. Meil on parim retsept sinu ja sinu külaliste janu kustutamiseks.