Pähklitega plaadikook

u. 20 tükki

Hinne (5 tk)

Hinda retsepti

Koostisosad

5 muna
450 g Dansukkeri kristallsuhkrut
300 g nisujahu
15 g küpsetuspulbrit
175 ml keevat vett
125 g hakitud sarapuupähkleid

Immutamiseks
250 g võid
200 ml piima
50 g Dansukkeri vanillisuhkrut

Juhised

Määrige 20 x 30 cm ahjupann võiga ning puistake üle jahuga. Vahustage munad suhkruga heledaks vahuks. Segage omavahel jahu ja küpsetuspulber ning lisage ettevaatlikult segades munavahule. Lisage kuum vesi. Valage taigen ahjupannile ning puistake üle hakitud pähklitega. Küpsetage ahju keskmisel siinil 200°C kraadi juures umbes 35-40 minutit. Tõstke kook ahjust ning laske jahtuda. Täidise valmistamiseks laske võil koos piimaga paksupõhjalises kastrulis keema tõusta ning keetke kõrgel kuumusel 2 minutit. Lisage vanillisuhkur. Lõigake jahtunud kook kaheks kihiks ning immutage kihte piimaseguga. Asetage koogikihid üksteise peale nii, et pähklitega kiht oleks pealmine. Pidulikuma välimusega koogi saate kui kaunistate koogi vahukoore ja värskete marjadega.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja. Oleme kokku kogunud meie parimad tšatni retseptid, mida saate kasutada oma toiduvalmistamisel.

Hubane reedeõhtu

Reede on konkurentsitult parim nädalapäev ja hubane reede õhtu on parim viis töönädal lõpetada. Meie omalt poolt pakume Sulle õdusa õhtu retseptid!

Lihtne õunakook

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Plaadikoogi baasretsept

Küpsetame plaadikooke

Küpsetamine ahjuplaadil on lihtne ja praktiline. Suure plaadikoogiga võid rahumeeli pidada pidu, kartmata, et kook liiga ruttu otsa saab või kui pidu parajasti pole võid pakkuda küpsetisi kolleegidele ja ka nende päeva ilusamaks teha. Lõppude lõpuks võid alati selle, mida kohe ära ei sööda, ka lihtsalt külmkappi pista.

Ploomigalette mandlilaastudega

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Šokolaadikreem piparmündibeseega

Sulnis šokolaad

Mmm! Kas leidub midagi veel paremat kui tõeliselt mahlane ja suussulav šokolaadikook, mis rõõmustab nii keha kui hinge. See on imeline nauding, mis teeb päeva eriliseks või paneb täiusliku punkti heale einele.