Pähklikrõbedik

u. 30 tk.

u. 1 tund

Hinne (1 tk)

Koostisosad

140 g soolatud maapähkleid
200 ml vahukoort 
280 g Dansukkeri heledat siirupit
170 g Dansukkeri kristallsuhkrut

Kaunistamiseks
150 g tumedat šokolaadi
pähkleid

Juhised

Hakkige pähklid. Kuumutage koor, siirup ja suhkur paksupõhjalises kastrulis, kuni segu temperatuur ulatub 145°C-ni, tõstke kastrul pliidilt. Lisage suurem osa pähklitest (jätke nii 50 g kaunistamiseks).

Valage segu küpsetuspaberile nii, et see laotub õhukese kihina, jätke tahenema.

Hakkige šokolaad, sulatage veevannil ja valage tahenenud karamellile kiht šokolaadi. Puistake üle pähklipuruga. Laske täielikult taheneda, murdke tükkideks ja nautige!

Nõuanne: Maapähklite asemel saab krõbedikku teha ka muudest maitsvatest soolapähklitest, nagu näiteks pekaaanipähklid või kašupähklid.

Kas soovid Nordic Sugari ning meie toodete ja teenuste kohta lisateavet?

Õuna-vaarika krõbedik

Armastatud õunad

Üks suve viimaseid puuvilju on hõrgutav, mahlane ja hea õun, Neid saab kasutada väga mitmel viisil. Meil on nii retsepte värskete õunte kasutamiseks maitsvates küpsetistes kui ka soovitusi, kuidas tunda õuntest rõõmu pisut kauem, näiteks valmistades neist mahla või marmelaadi.

Tšatni

Tšatni - vürtsikas maitsesegu

Tšatni pärineb algselt India toiduvalmistamisest ja koosneb enamasti sissetehtud puuviljadest, suhkrust ja maitseainetest. Tšatni sobib enamiku toitude juurde ja on tugev maitseandja.

Mustikad – metsa parimad marjad

Mustikad on ju siiski metsa parimad marjad. Mustikahooaeg algab tavaliselt juulis ja võib ulatuda ka pisut sügisesse. Korjake mustikaid ja kasutage neid piruka, moosi või mahla valmistamiseks.

Sissetehtud suveköögiviljad

Sissetehtud suveköögiviljad

Säilitage tükike suve purgis. Sissetehtud suviste aedviljadega pikendate suve maitset. Suurepärane kasutada hilistel grilliõhtutel. Kasutage retsepte, siis on teie külmik varsti täis koduselt sisse tehtud suviseid aedvilju!

Ploomipirukas

Ploomivalik

Ploomid on ühed kõige tavalisemad aiapuuviljad ja neist on hea valmistada magustoite ja marmelaade. Miks mitte teha üks mõnus ploomimarmelaad või ploomitšatni, mida serveerida juustuvalikuga? Või proovige meie mõnusat ploomipirukat.

Põldmarjamoos

Põldmarja luksus

Nautige suvist luksust põldmarjadega! Põldmarjad sobivad suurepäraselt küpsetistesse, smuutidesse, moosiks ja mahlaks. Lisaks on neid eriti ilus kasutada kaunistuse ja garneeringuna. Põldmarjad valmivad hilissuvel ja varasügisel.